Siden 2011 har Brødrene Johnsen SALEIMPEX og Symetri AS (tidligere CAD-Q) samarbeidet strategisk omkring Autodesk's mekaniske løsninger i Norge.

Fra pressemelding 2011:

Brødrene Johnsen SALEIMPEX representerer et av de ledende miljø i Norge for CAM/CAD, med totalfokus på komplette løsningspakker for mekanisk industri. I tillegg til Autodesk’s løsninger for mekanisk design (MFG), er bedriften forhandler for Mastercam fra CNC Software, som er det ledende CAM produkt i Norge og i verden forøvrig. Brødrene Johnsen SALEIMPEX representerer også CNC-programmeringsløsninger for konturerende bearbeiding og DNC-løsninger for sømløs kommunikasjon mellom PC og styrte verktøymaskiner. Firmaet har 26 års erfaring med løsningsleveranser omkring Autodesk’s mekaniske produktportefølje.

 “Med integrering av våre Autodesk baserte MFG-løsninger i Cad-Q’s mekaniske divisjon, vil dette gi våre kunder tilgang til et ennå større support- og kompetanseapparat” sier Dag Gulbrandsrud – daglig leder i Brødrene Johnsen SALEIMPEX.

 “Dette betyr at vi i ennå større grad vil kunne serve å supportere Autodesk’s totale produktportefølje på områder som bla. PDM (dokumentstyring) og styrkeberegning (FEM-analyse).”

“Med dette blir Cad-Q’s leveransekapasitet styrket i hele verdikjeden for våre kunder” sier Raymond Paulsen, Country Manager i Cad-Q Norge. 

Cad-Q er Nordens ledende leverandør av modell- og tegningsrelatert IT, med implementering av programvare, kurs, support og IT-støtte av CAD-relaterte systemer til byggebransjen, samferdsel og industrisektoren. Cad-Q startet opp i 1989 og har cirka 200 medarbeidere fordelt på 18 kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Cad-Q eies 100% av AddNode, notert på Stockholmsbørsens O-liste. Omsetning i 2010 var 450 mill. NOK.

 Våre kunder vil ikke merke noen forskjell i den daglige kommunikasjon med våre medarbeidere. Vi i Brødrene Johnsen SALEIMPEX A/S ser fram til et fortsatt godt samarbeid og muligheten til å tilby en ennå bredere produktportefølje og kompetanse til våre kunder.

 Om du har spørsmål eller ønsker mer informasjon, kontakt Dag Gulbrandsrud, dag[at]bjs.no / telefon 90151694.